#1 Din rejse som iværksætter SKAL være unik

11. juni 2018

Din rejse som iværksætter SKAL være unik, du kan ikke bare gøre som de andre!

 

Jeg har hørt alt for mange forsøge at kloge sig på, hvordan man får succes som iværksætter. Jeg møder endda succesfulde iværksættere der mener, at de har knækket koden. Jeg tillader mig at kalde ”BULLSHIT” på meget af det jeg har hørt.

 

Jeg tror ikke der findes en skabelon man kan bruge, eller en plan som forærer dig opskriften på succes. Der findes ingen nem løsning som rykker dig tættere på din drøm, eller smutvej der gør vejen til målet kortere.

 

Det bliver du nød til at indse, for at kunne lykkedes!

 

Misforstå mig ikke, det kan være utroligt gavnligt for din rejse, at du tager imod input fra andre iværksættere og virksomhedsledere. Lyt på deres historier og spørg ind til deres oplevelser. Tag imod deres viden og erfaring med åbne arme, Lad dem inspirere dig, MEN lad dem ikke styre dig. Din rejse skal være unik, og derfor må du finde din egen vej til succes.

 

Man kan spørge, dem som har fået succes, hvad har de til fælles? Mit svar er, at de alle har været unikke i forhold til deres konkurrenter. De har kunne noget som de andre ikke har kunne.

 

Man kan omvendt spørge, dem som fejlede, hvad har de til fælles? Mit svar er, at de har alle ladet sig udkonkurrere fordi de ikke har kunne adskille sig fra konkurrenterne.

 

Jeg er overbevist om, at vejen til succes kræver, at du finder din unikke vej igennem labyrinten af udfordringer. Du kommer til at stå i situationer som andre før har prøvet, og du kan drage nytte af deres erfaringer. Du vil også komme i situationer, som kræver at du tænker nyt og anderledes. Vælger du i den situation at gøre som de andre, så giver du plads til at andre kan overhale dig indenom. Du lader andre om at udforske den unikke vej. Giv dem ikke den mulighed. Tro på dig selv og stol på din mavefornemmelse. Dit instinkt viser dig vejen.

 

Da dette ikke er en eksakt videnskab, er det utroligt vigtigt, at du besidder en stærk mavefornemmelse, som kan være din guide på rejsen. Eller over tid udvikler en stærk mavefornemmelse. Det kan virke utroligt uhåndgribeligt. Det forstår jeg, men sandheden er, at det er uhåndgribeligt. Det er ikke nogen objektiv sandhed eller facit der kan slås to streger under. Som iværksætter opererer du i de uvisses land.

 

Held og lykke på rejsen!

 

Skrevet af: Brian Christensen, revisoren

 

https://www.facebook.com/companyblogdk/

https://www.linkedin.com/company/companyblogdk/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Companyblog.dk © 2018