Advokaten

– Stine Kalsmose Jakobsen, Holst Advokater

Jeg arbejder til daglig som advokat hos Holst, Advokater. Her arbejder jeg primært med entrepriseretlige forhold, men også spørgsmål indenfor andre erhvervsretlige forhold finder indpas i min hverdag.

Jeg har en særlig svaghed for opstartsvirksomheder og iværksættere. Den energi og motivation, der driver en iværksætter eller en ejerleder, er inspirerende. Jeg er derfor sparringspartner for en del iværksættere og opstartsvirksomheder sideløbende med mit almindelige virke som advokat.

Jeg sætter pris på at blive involveret i sparring med de virksomheder, jeg møder i hverdagen, og særligt når det ikke kun handler om jura, men en mere kommerciel og helstøbt løsning – det samlede hele skal fungere – ikke kun den stringente sort/hvide jura.

Privat er jeg gift, og har to skønne piger på 6 og 10 år. Jeg er passioneret ultraløber. Jeg elsker at presse mig selv til grænsen, og teste mig selv og min udholdenhed, og jeg har gennemført både 50 miles, 100 km og 100 miles.

Bankmanden

– Kim Groth, Spar Nord Aarhus 

Jeg har mit daglige virke i Ceresbyen i Aarhus, hvor jeg har fornøjelsen af at være chef for erhvervsafdelingen i  Spar Nord Aarhus.

Min erfaring med rådgivning af erhvervsvirksomheder strækker sig ud over 20 år.

I min dagligdag møder jeg mange iværksætter- og vækstvirksomheder, og finder stor glæde ved at udfordre og sparre med ejer ledere, som udviser drive, passion og fokus.

I min optik, er det at være ejer leder og iværksætter  en livsstil.

Det er mit håb, at vi med disse podcast lykkedes med, at viderebringe god læring omkring iværksætteri og vækst, samt give inspiration til målgruppen.

Privat er jeg gift og har 3 børn på 11, 15 og 16 år. En stor del af min fritid bruger jeg sammen med børnene, når jeg udøver mit hverv som bestyrelsesmedlem i Brabrand Håndbold.

Revisoren

– Brian Christensen, Kvist & Jensen Aarhus

Min fornemmeste opgave som revisor er at hjælpe virksomheder til suc

ces, ved at bruge min indsigt i deres økonomi og daglige drift. Jeg tillader mig at stille nærgående spørgsmål og udfordre ledelsens tanker og beslutninger.

Jeg har i en periode arbejdet udenfor revisionsbranchen, hvor jeg har lært hvordan det er at være på den “anden side” af bordet. Denne tid har givet mig en meget mere kommerciel tilgang til virksomhedsdrift, hvor godt købmandsskab aldrig går af mode.

Meget af min tid bruger jeg på at hjælpe iværksættere med at skabe den virksomhed de drømmer om. Det kan enten være 1-1, i sparringspaneler eller som aktiv medlem af advisory board.

Privat bor jeg i en forstad til Aarhus med min kæreste og to energifyldte drenge på 1 og 4 år. Når jeg kommer hjem og smider revisor-uniformen nyder jeg at trække i cykeltøjet og rulle afsted på landevejen. I 2016 kørte jeg med Team Rynkeby til Paris, en tur der sagtens kunne blive gentaget i fremtiden.

Billede af revisor

 

 

 

Formålet med hjemmesiden (www.companyblog.dk) og det på hjemmesiden tilgængelige indhold er generel uddannelse og information. De på denne hjemmeside tilgængelige oplysninger og vejledninger (herunder podcasts) kan ikke erstatte konkret juridisk, finansiel eller regnskabsmæssig rådgivning. Hverken hjemmesidens ejere eller personer, som bidrager med indhold til hjemmesiden kan pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte kan afledes af brugen af oplysningerne, informationerne eller vejledningerne som er tilgængelige på hjemmesiden. Dette gælder, hvad enten skaden eller tabet er forårsaget af fejlagtig information på hjemmesiden eller af øvrige forhold, der relaterer sig til hjemmesiden. Du opfordres som bruger af hjemmesiden til at søge konkret juridisk, finansiel og/eller regnskabsmæssig rådgivning.