#8 Mona Juul: Det handler om at lave løsninger!

I denne podcast sætter vi fokus på eksekvering. Om man er erhvervsleder, politker eller iværksætter, så handler det om at lave løsninger der fungerer. Det er ikke ideer eller viden der skaber successen, men i stedet forvaltning af viden krydret med stor passion.

 

VORES GÆST

Mona Juul er Det Konservative Folkeparti’s spidskandikat i Østjylland til det kommende Folketingsvalg. Mona har en lang erhvervskarierre bag sig, hvor hun har arbejdet med salg og marketing i ARLA i 7 år og senest i næsten 20 år i reklamebureauet Envision, hvoraf de sidste 11 år var som direktør. Mona er desuden aktiv bestyrelseskvinde. Erhverskarierren er nu droslet ned, for at fokusere på det kommende Folketingsvalg.

Se mere på Mona’s LinkedIn-profil.

www.monajuul.dk

 

DENNE EPISODE

I denne episode hører du om:

  • Hvordan uenigheder kan give de bedste løsninger
  • Hvorfor det er svært at skalere sin virksomhed
  • Hvorfor det er en udfordring at sælge i andre lande
  • Kan man uddanne sig til iværksætter?
  • Hvorfor et positivt mindset er afgørende!
  • Det er altid den gode købmand der får succes!
  • Innovation kommer ikke af sig selv…
  • Der er penge i ansvarlighed!
  • Miljø og bæredygtighed bør tænkes ind i forretningsgrundlaget
  • Mening med ens arbejde betyder mere end prestige

 

GODE RÅD

I denne episode får du disse gode råd:

 

#1 Uenigheder giver gode resultater

Det bør aldrig være målet i sig selv at blive enige, det er helt i orden at være uenige. Det handler om at udfordre hinanden og udnytte de forskellige opfattelser der er af problemstillingen og imødekomme de forskellige tilgange vi hver især bringer med til bordet. Forskellighed giver de bedste løsninger.

 

#2 Din ide og passion bør bygge på en faglighed eller kompetence

At du har lært et håndværk eller tilegnet dig en kompetence, som gør dig i stand til at løse en problemstilling for andre, er et godt udgangspunkt for et iværksættereventyr. Det er fagligheden der skaber passionen for løsningen, som gør dig i stand til at lave de daglige sprints og komme igennem de dage hvor modgangen rammer dig. Det er fagligheden der skaber din dybe indsigt og interesse for hele tiden at forbedre dine løsninger, som i sidste ende skaber et succesfuldt produkt.

 

#3 Fokuser globalt fra starten

I Danmark er vi ikke gode til at tiltrække udenlandsk kapital sammenlignet med vores nærmeste naboer. Det skyldes sandsynligvis at vores ambitioner er for små og at vi har ikke et globalt mindset fra starten. Hvem siger at Danmark er det bedste land at sælge dit produkt. Bare fordi virksomheden har sin oprindelse her i landet, så betyder det ikke at det danske marked nødvendigvis skal være grobunden for din succes.

 

OM COMPANYBLOG’S PODCAST

Vores podcast sætter fokus på livet som iværksætter og ejerleder. Vi inviterer en gæst i studiet som bidrager med deres oplevelser og erfaringer. Vi stiller skarpt på nogle af de udfordringer som iværksættere og ejerledere står overfor i deres dagligdag.

 

Har du spørgsmål til gæsten eller emnet på podcasten, eller har du bare lyst til at give os din feedback, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Besøg os også på www.facebook.com/companyblogdk eller www.linkedin.com/company/companyblog.

 

Advokaten, Stine Kalsmose Jakobsen, Holst Advokater

Revisoren, Brian Christensen, Kvist & Jensen

Bankmanden, Kim Groth, Spar Nord

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Companyblog.dk © 2018