#1 Nordic Seaplanes: Hvordan holder man ud når forhindringerne hober sig op? Hør hvad der skal til for at blive iværksætter.

 

Mød stifter og kaptajn Lasse Rungholm fra Nordic Seaplanes, når han fortæller om opstarten af sin virksomhed, og om at mærke om man har det der skal til.
Virksomheden er stiftet af erhvervsmanden og racerkører Lars Erik Nielsen sammen med advokat og kaptajn Lasse Rungholm i slutningen af 2014.

 

Til Nordic Seaplanes blev der i december 2014 indkøbt et 37 år gammelt fly, der før havde fløjet for det iranske selskab Iranian Naft Airlines. Det fløj i april 2015 fra Dubai til Schweiz, hvor det gennemgik en otte måneder lang totalrestaurering, ligesom der blev monteret amfibiepontoner på flyet, så det kunne starte og lande på vand og på land. På den måde kom den røde og hvide vandflyver til verden.

 

Det var dog ikke uden bump på vejen! Et fly strandet i Dubai i flere måneder og et utal af tilladelser  der skulle på plads, var blot nogen af udfordringerne de mødte undervejs.

 

Den 25. maj 2016 kunne Nordic Seaplanes for første gang lette fra Nordre Toldbod i København med betalende passagerer, og lande cirka 45 minutter senere i Østhavnen i Aarhus. Dette blev Danmarks første kommercielle rute med vandfly, og startede med fire returflyvninger på hverdage.

 

Nu drømmer Nordic Seaplanes om flere fly og internationale afgange – hør hvordan man lykkedes med en så kompleks forretning – og ikke mindst, hvordan man holder gejsten når der ikke er en “fortryde”knap undervejs.

www.nordicseaplanes.dk

 

Har du spørgsmål til gæsten eller emnet på podcasten, eller har du bare lyst til at give os din feedback, så er du meget velkommen til at kontakte os. Besøg os også på www.facebook.com/companyblogdk eller www.linkedin.com/company/companyblog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Companyblog.dk © 2018