#2 eMailPlatform: Tør du lancere dit produkt inden alle detaljerne er på plads?

Kim Østergaard fortæller om sin succesfulde virksomhed eMailPlatform og om hvordan han har en åben og ærlig dialog med kunderne når fejl opstår.

 

I podcasten får du et  et indblik i hvordan Kim driver sin succesfulde virksomhed , og om hvordan han har udviklet forretningen fra Start-Up til Børsen Gazelle vinder i 2017.

 

Virksomheden blev grundlagt i 2011 af Kim Østergaard, som har en fortid i Bestseller og er stifter af flere mindre virksomheder, inden opstarten af eMailPlatform.

 

eMailPlatform er i dag repræsenteret i hele Europa, hvor virksomheden hjælper tusindvis af virksomheder med nyhedsbrevsudsendelser og SMS markedsføring. Der er lagt mere end 250.000 mandetimer i opbygningen af produktet, herunder 80.000 timer i opbygning af den bagvedliggende software. Virksomheden beskæftiger foruden kontoret i Danmark 30 udviklere i Makedonien.

 

I episode 2 deler Kim Østergaard ud af sine erfaringer som iværksætter og ejerleder, herunder klassiske dilemmaer, som:

 

  • Hvornår er mit produkt færdigt til markedet?
  • Kan produktet sendes på markedet og sælges, selvom der er fejl, som skal rettes hen af vejen?
  • Timing og valg af medejer
  • At være iværksætter og et helt menneske samtidigt, hvordan lykkedes man med det?

 

I afsnittet kommer vi langt omkring, og emner som rammebetingelser for iværksættere, non-profit aktiviteter og forretningsetik berøres også i dette afsnit.

 

www.emailplatform.com

 

Har du spørgsmål til gæsten eller emnet på podcasten, eller har du bare lyst til at give os din feedback, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Besøg os også på www.facebook.com/companyblogdk eller www.linkedin.com/company/companyblog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Companyblog.dk © 2018